Sjukstuga

Att vara sjuk är aldrig roligt. Ni som har barn vet att det kan vara extra svårt. Man får inte precis en paus från att vara förälder för att man är sjuk.
Så att sysselsätta två överaktiv barn samtidigt som man själv är sjuk, är inte roligt.
Igår vart det även en tripp till Barnakuten på Astrid Lindgren. Sonen hade så ont i magen att han inte ens kunde gå. När man har en överaktiv son som bara ligger och säger att han har ont, då vet man att något är fel.
Jag vart lite orolig över att behöva åka till akuten. Vi har varit på sjukhus förr och det har alltid slutat katastrofalt.
Men igår gick allting super bra. När vi komm blev sköterskan lite sur när sonen inte svara, men ändrade förhållningssätt när vi förklarade hans svårigheter.
Alla sköterskor och läkare vi träffade igår var väldigt profetionella och bemötte min son med respekt. De gav honom tid, de berömde honom och de berättade hela tiden vad de gjorde och varför. Detta bidrog till att han höll sig lungn, vilket underlättade ALLT.
När vi senare fick gå hem, var det en glad kille och två lättade och glad föräldrar.
Sonens kommentar efter besöket: mamma det här sjukhuset hade bra läkar folk, hitt kan vi komma om jag behöver lagas igen.
Bättre omdöme kunde de inte få.
Ha en skön kväll alla där ute. Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s