Här med förklarar jag krig!!

Denna vecka har varit allt annat än bra och det är bara onsdag!
Idag hade jag möte med sonens lärare. Efter en kaotisk start kännde jag att hon behövde lite info om min son och hans svårigheter. Efter mötet tyckte hon det va skönt att få info om hans svårigheter, samt hur hon skulle tänka kring annppasningar för honom. Det kändes skönt att hon verkade förstå.
klassens resurs var även hon med på mötet. Hon informerade om vilka förändringar som skulle ske, på begäran av den nya rektorn. Om jag hade en klump i magen förr så har jag nu en stor hand som kramar om mitt hjärta😖.
Som jag brättat förr så har min man varit med i skolan, detta för att ”skola in” sonen med den nya läraren. Idag blev han kallad till rektorn som ifrågasatte hans närvaro i skolan. Hon tyckte att sonen var stor nog att klara sig själv😡. Sen är det så att vi alltid har försökt följa med när barnen åker på utflykter utanför kommunen. Detta för att sonen får sådan ångest att han svimmar när han ska iväg, dottern är så impulsiv och sticker iväg så fort hon ser något hon tycker verkar intressant. Detta ifrågasattes också, med motiveringen att det kostar skolan så mycket pengar. VI HAR MED EGEN MAT, BETALAR EGET INTRÄDE OCH RESA!! Vad är det som kostar skolan?
Min man frågade efter ett möte, med rektor, specialpedager, lärare, skolhälsotemet samt barnens klassresurser. Även detta ifrågasattes, då hon tyckte att det var onödigt!?
Jag har nu gjort klart för både lärare och resurs, att jag inte tänker acceptera dessa förändringar. Mina barn ska ha den hjälp de behöver och har LAGLIG RÄTT till.
Nu tänker jag ge den nya rektorn till mitten av september, har jag inte fått ett datum till ett möte så kommer jag maila henne.
MEN NU ÄR DET KRIG!!!
Hoppas ni har haft en bättre vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s