Zzzzz…..

Idag är det torsdag, vilket betyder att igår åkte sonen till korttids och dottern kom hem. Så i natt har både jag och min man fått sova en hel natt i våran egen säng.  Dottern somnade sent, vid 22 tiden hade hon äntligen somnat (då hade hon legat i sängen sen 19:30).

Att få en hel natts sömn är så skönt, men av någon anledning så är kroppen så van att vakna var tredje eller fjärde timme att det numera går per automatik. Så även om hon sovit hela natten så har inte jag  det. Men jag känner mig ändå inte direkt trött utan snarare utmattad.

Det som händer när sonen är på Korttids är att kroppen slappnar av. Dottern är intensiv hon med men på ett helt annat sätt. Dottern älskar att göra saker, det ska hända saker hela tiden. Men till skillnad från sin bror så fixar hon att vara själv i sitt rum, jag kan vara i köket och fixa medans hon leker, målar eller spelar i sitt rum.

Att få dottern från punkt A till punkt B är en kamp även om man förbereder och hennes utbrott är inte de roligaste då hon slår sönder och kastar allt hon kommer åt. Men hon skadar aldrig sig själv, jag behöver inte passa på henne så att hon inte ska skada sig.

Så idag är jag inte trött utan utmattad.  Imorgon kommer det kännas bättre och batterierna kommer vara någorlunda laddade för nästkommande vecka (hoppas jag).

Ha en trevlig dag alla ni där ute i världen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s