Bra dagar är sällsynta, men de finns.

Den här helgen har varit den bästa på länge. Det ända negativa är att min man har jobbat, men annars har det varit en lugn och skön helg. på fredagen var barnen med sin pappa på disko i skolan. Barnen hade haft roligt och sonen hade vunnit ett pris och dottern hade fångat en massa godis under godis regnet. Igår var barnen iväg på äventyr med mormor och morfar (min mammas man). De var och tittade på en motocross tävling, sonen och morfar delar det intresset. Sedan åkte de till en bilfirma som hade bjudit in Ace Wilder som dottern älskar. Sonen van även en dragning där och fick ett presentkort på 2000 kr.

Sonen hade varit super duktig och gått upp på scenen och tagit i mot sitt pris, han hade till och med sagt sitt namn och hur gammal han var. Ni som har barn med samma svårigheter som min pojke, vet hur stort detta är. För er som inte förstår min enorma glädje ska jag förklara. Min pojke har ångest och begränsas väldigt mycket av sina rädslor, och rädslorna är många. Han har medicinerat mot ångesten sen i sommars, jag kan säga att detta är nog första gången han någonsin har gjort något sådant. JAG ÄR EN STOLT MAMMA…

Medan barnen var iväg med mormor och morfar så passade jag och min man på att ha lite egen tid. Det är inte ofta man får egentid tillsammans bara T och jag. Så vi passade på att äta på min mans favoritrestaurang, jag verkligen njöt av att för edgång skull få äta i lugn och ro.

Idag har dagen börjat bra. Dottern vaknade strax före kl 8:00, sonen vaknade inte förrän hans syster väckte honom kl 9.30 då tyckte hon att han sovit klart. De har fixat EGEN frukost!!! De sitter just nu framför sina datorer och tittar på film, sonen kommer ut i soffan med jämna mellanrum för att kolla att jag sitter kvar i soffan.

Hoppas att dagen fortsätter lika bra som den startade. Snart ska jag få sonen att skriva klart sin SV-läxa som är till i morgon, och då kan lugnet vara över. Men jag passar på att njuta av lugnet så länge det varar.

Hoppas ni får en skön dag, alla ni där ute.

Bild 2014-09-28 kl. 10.22

Barnen fick även Autograf från Ace Wilder

En reaktion på ”Bra dagar är sällsynta, men de finns.

  1. Mi amor nosabe lo feliz que estoy al saver que pusimos un granito de arena para que este findesemana fuera distinto,a todos los dias trabajosos que tienen,y que allan podido vivier un ratito juntos y tranquilos los dos,espero de corazon que su dia siga tan tranquilo como enpeso,los amo.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s