Från punkt A till B, hur svårt kan det vara?

Detta med taxi är ett ständigt problem. Taxin som inte dyker upp, som kommer försent och som helt enkelt inte vet vart de ska. eller det värsta av allt som släpper av barn på fel plats.

Att det händer någon gång ibland kan jag ha förståelse för, men när det blir en vanesak är det inte okej. Det är barn vi pratat om torrs allt, barn som av olika anledningar inte själva klarar av att ta sig från punkt A till B.

Jag vet att mina barn blir jätte stressade över att taxin alltid är sen till och från skolan. Det har även hänt att den helt enkelt inte dykt upp eller att de lämnar av barnen på fel ställe.

Nu åker mina barn bara taxi 6 gånger i månaden var. men jag som förälder förutsätter att mina barn kommer från kortids till skola och tvärt om utan att de kommer till skada.

Jag läste nyss en annan NPF förälders blogg (http://munderbar.wordpress.com), där berättar hon om en 9 årig pojke med autism och utvecklingsstörning som vid två tillfällen har avlämnats av sin taxi på fel adress!!

Jag önskar att jag kunde säga att detta förvånar mig, men jag har själv erfarenhet av detta.

Förutom mina barn som har sina svårigheter och nu åket taxi från och till fritids. Har jag en storebror med utvecklingsstörning, gravt synfel (ser ca 0,5 m utan glasögon ca 1m med) samt epilepsi och lite annat. Han har åkt taxi till och från sina olika sysselsättningar sen jag var liten, och problem som dessa var och är fortfarande ett stort problem.

gå gärna in på länken och läs blogg inläget.

Men hallå, taxibolaget, hur svårt kan det vara att inte tappa bort barn med autism under skolresan?!.

Dela den vidare så att vi alla kan uppmärksamma taxibolagen på detta. Vi kräver inte en ursäkt utan förändring, innan någon skadas allvarlig/ NPF Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s