Sjuk mamma….. Oroliga barn😞

Att leva under konstant stress, gör att kroppen inte orkar i lÀngden.

Jag fick min första stressrelaterade sjukdom nÀr jag var 16 Är. Idag har jag mÄnga olika sjukdomar som pÄverkar varandra

MagsÄr, IBS, anemi, migrÀn osv
MagbesvÀren blir inte direkt bÀttre av det stressiga livet jag lever. Kroppen tar inte upp tillrÀckligt med JÀrn och andra viktiga Àmnen som kroppen behöver. Vilket i sin tur gör att immunförsvaret praktiskt taget inte existerar.

SĂ„ nu Ă€r jag Ă„ter igen sjuk. Magsjuka denna gĂ„ng. Vilket innebĂ€r att det kommer dröja mĂ„nader inan min mage fungerar ”normal” (sĂ„ bra det nu kan bli för mig) igen.

Tur i oturen Àr vÀll att barnen har kortids vecka vilket underlÀttar mycket. Barnen blir Àven vÀldigt oroliga nÀr jag blir sjuk. Speciellt magsjuk, dÄ jag oftast blir vÀldigt dÄlig.

Sonen mins fortfarande att mamman fick Ă„ka ambulans nĂ€r hon hade ont i magen. Även om det var nĂ€rmare 7 Ă„r sedan det hĂ€nde.

Hoppas att jag mÄr bÀttre snart, orkar inte och har inte tid att vara sjuk. Sen vill jag inte se barnen sÄ Àngsliga.

Hoppas ni har det bÀttre.

5 reaktioner pĂ„ ”Sjuk mamma….. Oroliga barn😞

 1. TyvÀrr hÀnger allt ihop. Stressen Àr en rejÀl bov! Jag har precis som dig IBS, migrÀn (trafikskada-Whiplash) men utvecklade Àven p g a den konstanta stressen och det havererade immunförsvaret astma, omfattande födoÀmnesallergi (allergisk mot över 100 födoÀmnen) allergiska hudutslag. Kronisk trötthetssyndrom kryddar till vardagen ocksÄ. Min mage börjar sakteligen ÄterhÀmta sig tack vare Digest/Adrekomp/Helenzym frÄn HÀlsobutiken LIFE.
  Adrekomp hjÀlper mot utmattade binjurar.
  Jag har börjat meditera och trÀna mindfulness. Det kan t ex bara vara en sÄdan enkel sak som att vara nÀrvarande nÀr jag dricker en kopp te.Hur smakar det. Hur kÀnns det. Dessa minuter av nÀrvaro sÀnker min stressnivÄ.

  Hoppas att du hittar vÀgar till att fÄ ner din stressnivÄ, sÄ att ditt immunförsvar kan börja ÄterhÀmta sig!

  Gilla

  • Tack jag ska pröva mindfulness har hört att det funkar.

   GÄr ocksÄ hos en dietist, har sjÀlv mycket födoÀmnes allergier och astma.
   Det jobbiga Àr ju att nÀr man vÀl blir sjuk sÄ tar det sÄn tid att bli 100% frisk igen (eller sÄ frisk som man nu kan bli).

   Men man fÄr fortsÀtta kÀmpa.
   life goes on….

   Kram till dig

   Gilla

 2. Ja, det Àr verkligen inte lÀtt att finna ro i en stressad vardag. Till slut tar immunförsvaret stryk av den konstanta stressen och man drar pÄ sig allergier, astma, vÀrk och mycket annat. Jag har insett pÄ sistone att Mindfulness Àr ett oumbÀrligt verktyg för att fÄ inre ro.

  Jag hoppas att du mÄr lite bÀttre nu och hittar dina sÀtt att fÄ ner din stressnivÄ.

  Varm kram 💜

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s