Söndags…..krig!

Idag är det söndag, det betyder dusch dag här hemma.

Det är dusch dag varannan dag men alltid på söndagar. Varje söndag tvättar jag deras hår (det blir inte 100% rent när de gör själva). Två gånger i månaden klipper vi naglarna också.

Enkelt kan man tycka. Men det är inte fallet här hemma. Det är fullkomligt kaos innan jag lyckas få in dottern i badrummet och i duschen. Jag är alla fula ord hon kan komma på och lite till. Hon ska flytta, hon hatar mig och jag är helt enkelt det värsta som finns. Allt detta enbart för att hon behöver dusch och tvätta håret. Sonen är inte lika verbal som syrran, men han morrar och fräser en del han också.

Inte blir det bättre när håret ska borstas ut. Vi har en speciell borste för att reda ut håret, balsam spray och hår olja allt för att underlätta.

Men det värsta de båda vet är nog att klippa naglarna. De skriker, sparkar och slås. Men tillsist lyckas vi alltid komma till en kompromissa. Idag fick sonen en skål chips och dottern nagellack.

Men när allting sen är klart, då är de nöjda och stolta över sig själva.

Och mamma hon är glad, nöjd och helt slut!!
Vi har fredags kaos….nej mys var det ju.
Lördags tjafs…. Nej godis var det ju.
Och söndags krig…

Hur såg eran söndag ut?

IMG_0144.JPG

2 reaktioner på ”Söndags…..krig!

  1. Så fin din dotter blev med nytvättat hår, fläta och nagellack!! Heja heja dig! Jag får också hjälpa min dotter med tandborstningen, tvätta sig och påminna, tjata om att duscha faktiskt är nödvändigt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s