Du Ă€r fantastisk…..💕

Idag var det dags för min flickas dansuppvisning.

Hon började dansa i kommunens kulturskola nÀr hon var ca 4,5 Är. Det tog lÄng tid för henne att komma in i gruppen. De första tre mÄnaderna var vi med in. Hon bara satt hos oss och iakttog, innan hon började delta. Det va mÄnga tÄrar och utbrott, men hon ville inte sluta.

NÀr hon sen Àntligen hade slÀppt oss, fick hon reda pÄ att de skulle upptrÀda inför 400 personer. Hon sov inte pÄ en hel mÄnad eftersom hon var sÄ nervös. Vi sa flera gÄnger att hon inte behövde vara med, men hon Àr envis som synden.

SÄ kom dagen för hennes första förestÀllning. Hon var sÄ nervös, jag trodde inte hon skulle gÄ upp pÄ scenen. Men jag hade fel.

Detta Àr 5 gÄngen hon gÄr upp pÄ scenen. Och mitt hjÀrtat fylls av stolthet och mina ögon av tÄrar. För jag mins hur hon kÀmpade, jag mins alla tÄrar, sömnlösa nÀtter och utbrott.

Min flicka har alltid gÄtt sin egen vÀg, hon kÀmpar för att övervinna sina rÀdslor. Hennes Aspbergers och ADHD gör det inte alltid lÀtt alla gÄnger. Men nÀr det Àr nÄgot hon verkligen vill ha sÄ ger hon inte upp utan att ha kÀmpat.

Jag Àr sÄ stolt över att fÄ vara din mamma.

IMG_0519.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s