Fruktansvärda, ej efterlämnade Ny År!!!!

Då var julen över. Barnen är nöjda och glada med sina nya saker. Och allt flöt på rätt så bra. Sonen fick ”bara” tre raseriutbrott, dottern HYPER över allt och T var stressad över allt. Med andra ord så var det som det brukar här hemma😄

Men nu inleds den jobbigaste perioden för oss. Veckan före och efter nyår.

Det är samma vissa varje år. Fyrverkerierna börjar smällas i vårt område redan på juldagen. Och håller på fram till mitten av Januari.

När man har ett barn som är ljudkänslighet, med ångest problematik och en överaktiv fantasi. Förorsakar varje litet ”pang” jordens undergång för honom. Vilket innebär att jag får upprepa fraserna, ”nej det va inte en bomb utan fyrverkerier, nej det kommer inte på vårt tak det kommer inte börja brinna, nej du kommer inte dö.” Ungefär 500000 gånger per dag.

Det bästa med det hela är de som skjuter fyrverkerierna tycker att det är en briljant Idé att göra det precis när mina barn ska sova eller precis har somnat.

Nu mera står det två resesängar i mitt sovrum, då ingen av barnen vill sova i sina rum när det smäller 😁

Det
Hoppas ni alla har fått en fin och lugn JUL. Och att ni får ett GOTT NYTT ÅR.

Till alla ni föräldrar som kämpar på, vill jag bara säga. Grattis vi har klarat ännu ett år, nästa år kan bara bli bättre. Glöm inte bort att samla på alla bra stunder, de är bra att ha när livet känns svår.

Stor kram till alla mina läsare, och tack för att ni tagit del av min blogg❤️💛💙💜💚

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fdb/75648134/files/2014/12/img_0688.jpg

En reaktion på ”Fruktansvärda, ej efterlämnade Ny År!!!!

  1. Como usted dise mi ninia,atesorar los lindos momentos para recordarlos en los momentos difisiles,ya queson la mejor medisina del alma y el mejor incentivo para segie luchando por sus hijos te amo hija.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s