Ilska, rädsla och helt maktlös…..

efter att min son ätit väldigt lite eller inget alls i två dyng känner jag mig bara ledsen, arg, rädd och helt tom. 

BUP kan inte göra mer än att skriva ut näringsdryck, som sonen vägrar dricka. Läkare kan bara ge dropp eller vätskeersättning. Jag får ju natuligtvis inte glömma det underbara rådet ” ge han det han vill ha” 

Tror de verkligen att vi inte har försökt ALLT. Det är väl klart att vi ger honom vad han än vill ha, när han inte ätit på nästan ett dygn.

Som grädde på moset körde sonen även en sömlös natt igårkväll. Detta trots mediciner som vi fick kämpa i honom. 

Känner mig inte som en bra mamma just nu. Jag känner mig trött och maktlös. Nu är han på kortids, tvekade in i det sista med att sckika han dit. Nu när han håller på som han gör med maten. Men jag har helt enkelt ingen energi kvar att kämpa med. 

Idag har vi lyckats få i han en halv tost och ett glas mjölk. Pratade med kortids nu och de hande lyckats få i han tre potatisbullar och ett glas vatten. 

Jag hoppas att jag nu kan samla nya krafter till på fredag eftermiddag. Det kommer bli en lång helg. 

Det positiva är att min prinsessa är hemma och hon är på bra humör för ovanlighetens skull.

Ber om ursäkt för ett så negativt inlägg, behöver nog sova. 

2 reaktioner på ”Ilska, rädsla och helt maktlös…..

  1. När jag läser din blogg så kan jag inget annat än tycka att du är en fantastiskt mamma!!!! Som kämpar så för din son/ dotter!! Att du orkar tänker jag!! Själv har jag en son med ” bara” asberger , har haft tuffa perioder med honom å allt vad det innebär… Klart att orken tar slut ibland. Du gör ett fantastiskt jobb!!! Ha det bäst 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s