Nytt skol år, nya möten 

Då var vi där igen, på onsdag börjar ytligare ett skol år. Denna gång är det 6 klass som gäller för sonen och 4 för dottern. 

Idag hade vi första mötet, sonen skulle vara med, för att få träffa ytligare en ny lärare (han har haft ny lärare varje år). Han satt i ett hörn på golvet och svarade endast på två frågor under de 30 minuter han var närvarande. 

Jag är så trött på att varje år behöva börja på ruta ett, när det gäller sonens skola. Ytligare en gång så måste vi kriga för att han ska få det stöd och hjälp han behöver. Ytligare en gång behöver vi förklara att de krav som man vanligtvis ställer på en 12 åring inte riktigt fungerar för vårt barn. 

Kampen går vidare, vi fortsätter kämpa för våra barns rättigheter. Jag vet att det finns många föräldrar där ute som befinner sig i samma situation. Tillsamans är vi starka och en dag kommer vi förändra på hur samhället ser på våra superhjältar. 

Jag väljer att säga superhjältar till mina barn, för trots alla motgångar så fortsätter de kämpa, de reser sig upp varje gång de faller. 

Lycka till med eran kamp och glöm aldrig att ni inte är ensamma. Vi är många som kämpar ❤️

3 reaktioner på ”Nytt skol år, nya möten 

 1. Hej! Jag hittade nyss din blogg och måste börja med att ge beröm för hur bra du skriver och hur mycket du verkar stå upp för o kämpa för dina fina barn och delar med dig av allt, det är kärlek!

  Jag är själv nybliven mamma, min son är bara 6 månader gammal. Hur tidigt kunde ni märka på era barn att något inte var inom det ”normala” och finns det några tidiga tecken på autism eller Asperger?
  Har du någon bloggmail man kan nå dig på?

  Återigen, tack för att du delar med dig så fint!

  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, Jenny

  Gilla

  • Hej Jenny tack för alla de fina orden.
   Jag upptäckte ganska tidigt att min son var unik på ett sätt som inte passade mallen. Men när det gällde min dotter var det inte förrän sonen fått sina diagnoser som vi började misstänka.
   Det finns många tidiga tecken, men det är viktigt att förstå att barn är olika och utvecklas och förändras i sin egen takt. Mitt råd är att följa sin magkänsla, den brukar oftast ha rätt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s