NPF Mamma

Jag är en stolt mamma till två helt fantastiska barn. Min son V  har diagnoserna Autistisk syndrom, ADHD, sömnstörning, självskadebeteende och GDA (generell ångestsyndrom). Min dotter J har diagnoserna Aspergers syndrom samt ADHD. Livet med dom är ett äventyr på gott och ont, den ena dagen är aldrig den andra lik.

Att vara förälder är aldrig lätt. Det är ju inte så att barnen kommer med en instruktions manual. Vissa barn kräver mer än andra och man lär sig något nytt varje dag.

Folk brukar alltid fråga hur det är att ha barn med speciella behov. Ärligt talat så är det svårt att förklara. Jag har ju förstått att det är svårare, men jag har ju inte riktigt så mycket annat att jämföra med. Mina barn har ju alltid varit speciella, deras svårigheter har ju alltid varit en del av dem. När vi fick diagnoserna, så fick svårigheterna bara ett namn.

Vi lever efter fasta rutiner som förändras i takt med att barnens och familjens behov förändras. I min familj finns det väldigt lite utrymme för spontanitet, det vill då inte säga att vi inte försöker oss på något ”wild and crazy” någon gång ibland.

Min tanke med denna blogg är att dela med mig av våran vardag. Möjligen bidrar detta till att öka kunskapen kring dessa diagnoser.

Kunskap är mak säger man, så här bjuder jag på min kunskap resten är upp till dig.

Välkomna/ NPF Mamma

4 reaktioner på ”NPF Mamma

  1. Jag har precis hittat din blogg när jag undrade va npf stod för. Jag är själv tre barnsmamma till tre stjärnor. Utbildad undersköterska men vääääldigt intresserad av Asperger syndrom och autism så här fastnar jag nog ett tag. Härligt med en familj som delar med sig om livet och som samtidigt lär bl.a. mej något nytt🌸😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s