Andas in och andas ut…… Annars så kanske det säger kabom!!!

Idag försöker jag djupandas, för annars finns det risk för att jag exploderar.

Ni är säkert trötta på allt mitt ”gnäll” om skolan och de problem som uppstår där. Men så här ser min vardag ut. Är det inte taxin som strular, så är det skolan, eller sömnen, maten eller något annat.

Imorgon blir det möte med dotterns lärare. Sonens lärare har nu låtit sonen och några andra elever vara inne på rasten. Och återkomma till mig med en mötes tid.

Ibland så undrar jag hur det skulle vara för mina barn, om jag inte orkade kämpa med skolan, BUP, kommunen, försäkringskassan, habiliteringen, LSS och en mängd andra enheter. Vem skulle då strida för dem?

Igår var jag riktigt arg, så arg att jag till och med hade fler stavfel än vanligt 😂
Idag försöker jag bara andas djupt 😁 tur att det är kortids vecka och jag bara har ett barn hemma åt gången.

Håll tummarna för att det går bra imorgon…
Hoppas ni haft en lugn och trevlig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s